SSV

Salibandyseura Viikinkien eli SVV:n taru alkoi vuonna 1986. Kuten moni muukin seura, on SVV:kin vaihtanut nimeä historiansa aikana ja nykyinen on ollut käytössä vuodesta 2000 lähtien. Yhdistymisistä huolimatta SVV on vasta kymmenenneksi suurin seura, mutta sitäkin menestyneempi. SVV aloitti pelaamisen 1-divisioonasta, mutta jo ensimmäisen kauden päätteeksi sillä oli mahdollisuus nousta korkeimmalle sarjatasolle, ja monen vaiheen jälkeen seura sinne sitten kipusikin ja on paikkansa säilyttänyt huikeilla suorituksilla.

Seura on voittanut jopa 11 Suomen mestaruutta, alkaen kaudelta 1992–1993 ja viimeisin on tullut kaudelta 2010–2011. Hopeaa on tullut viidesti ja pronssia kolmesti. Suomen Cupin voittajakin on tullut kuusi. Joukkue on ollut mukana myös EuroFloorball Cupissa, jossa kerran on tullut voitto (2009) sekä neljä hopeaa ja kolme pronssia. Myöskin Champions Cupissa mestaruus heltisi vuonna 2011.

Tämän vuoden Salibandyliigassa joukkue joutui tyytymään Mika Ahosen luotsaamana pronssisijaan voitettuaan Oilersin. Voitto ratkesi vasta viimeisessä erässä jossa SVV onnistui tekemään kolme maalia Oilersin yhtä vastaan ja voitto olikin sillä sinetöity.

SVV:n kotiotteluita pääsee seuraamaan Pasilan Urheiluhallissa ja joukkueen tunnistaa mustasta kotipeliasusta.